Styrelsen

Patric Näsström 46 år, ordförande/ledamot

Bor på Sagoslingan 9 tillsammans med mina två barn på 16 respektive 19 år som jag har hos mig varannan vecka. Utbildad socionom och arbetar som enhetschef inom kommunal socialtjänst med budget och personalansvar.

Viktiga frågor är ekonomi, kommunikation och delaktighet med föreningens medlemmar. På fritiden springer jag gärna i skogen runt knuten på vår fina förening. Vintertid är det långfärdsskidor och Vasaloppet som gäller.

Amanda Törstrand 37 år, ledamot

Jag bor på Sagoslingan 15 sedan mitten av januari med mina två barn, 5 och 8 år, som jag har varannan vecka. Har tidigare bott i hus i Gladö Kvarn. Kommer ursprungligen från Eskilstuna men flyttade till Stockholm 2008 och har under hela denna tid bott inom Huddinge kommun.

Jag jobbar som Key Account Manager på Coop Logistik där jag är avtal- och inköpsansvarig för transporter ut till Coops butiker. Varje vecka sitter jag med i ledningsgruppen och redovisar budgetefterlevnad samt lyfter risker och besparingspotentialer.

Jag har tidigare suttit i en antal föreningsstyrelser, däribland 2 st bostadsrättsföreningar. Posterna har bestått av: Ordförande i bostadsrättsförening, sekreterare i bostadsrättsförening, kassör svenska brukshundsklubben region mitt, sekreterare vägförening samt ledamot i tre olika idrottsföreningar (jag är inte aktiv i någon styrelse just nu)

Jag vill gärna bidra med driv och vilja till förändring samt att vi får en bra ansvarsfördelning i styrelsen. Jag är också intresserad av att ha en insyn i den förening jag bor i. Jag är väldigt strukturerad och noggrann och har som sagt god ekonomivana om det behövs. I övrigt är jag en positiv person som tycker om att samarbeta och ta tag i olika projekt

Thomas Rosén 68 år, ledamot

Pensionär efter 42 år i försäkringsbranschen (Trygg-Hansa). Tillbringar mycket tid på landstället i Dalarna där golf är återkommande på dagsschemat. Allmänt idrottsintresserad men i synnerhet står ishockey högt på listan.

Annelie Andersson 38 år, ledamot

Arbetar i nuläget som undersköterska, känns viktigt att hjälpa och stötta människor i sina liv både genom lycka och tuffa perioder. Jag bor på Sagoslingan 13 och har några års erfarenheter inom logistikbranschen med bokningar från både privatpersoner som stora företag, försändelser med bud och flyg. Jag har ombildat en fastighet i Huddinge med två andra drivande personer. Startat en Brf från grunden och har fått lära mig mycket under vägens gång i stort som smått och jag var verksam i föreningen i 8 år.

Mitt mål är att kunna bidra med en fortsatt bra förvaltning och behålla trivsamheten i föreningen. Arbeta för att våra bostäder ska vara attraktiva på bostadsmarknaden, man ska vilja bo här men framförallt bo kvar här såklart.

Max Simonsson 30 år, ledamot

Jag bor på Sagoslingan 15 och jag ser fram emot att få bli en bidragande del till att fortsätta ta föreningen framåt. Jag och min sambo flyttade till Sagoslingan i december 2020. Senast kom vi från Västerhaninge men har flyttat runt en del. Ursprungligen är jag ifrån Jämtland så jag trivs bra här bland barrträden.

Jag kommer in som ny bostadsägare, har tidigare endast bott i hyreslägenheter. Därför har jag inte tidigare varit delaktig i bostadsrättsföreningar. Jag har däremot tidigare jobbat inom, samt varit med i uppstart av lite olika andra föreningar. Som yngre både i ungdomsråd och teaterförening, senare som ledamot i en hembygdsförening.

Jag jobbar till vardags som transportansvarig på ett kranuthyrningsföretag som heter Binsell, ser ni en gul tornkran i Stockholm är chansen god att den är vår. Tidigare har jag jobbat som fastighetsskötare på lite olika nivåer och där sysslat med både små fastigheter, herrgårdar, hyreshus och gallerior. Även då varit med vid nybyggnation, renovering samt markplanering i olika former.

Jakob Forsell 23 år, suppleant

Jag bor på Sagoslingan 15 och arbetar som betongarbetare på NCC där är jag även lagbas. Mina tidigare erfarenheter inom föreningslivet är via ett ungdomsförbund där jag satt som ledamot i 2 år. Jag är en person som är ärlig, rak och tydlig men vill alltid ha ett gott leende på läpparna.

Jonas Henriksson 41 år, suppleant

Jag bor i nr 15 med mina två barn som jag har hos mig halva tiden. Jag har ett förflutet inom Polismyndigheten, men driver sedan ett antal år tillbaka ett säkerhetsföretag tillsammans med några andra delägare.

Jag har tidigare suttit i styrelsen i en mindre bostadsrättsförening, jag är dessutom delaktig i en stiftelse och givetvis det egna företaget. Jag skulle ändå beskriva min direkt kunskap inom styrelsearbeten som tämligen blygsam.

Jag har tillsammans med valberedningen kommit fram till att jag kan fungera som suppleant i styrelsen i vår bostadsrättsföreningen; jag vill ogärna säga ja till en plats som ledamot då jag är orolig att jag inte kommer hinna vara delaktig i den utsträckning som jag tycker att det skulle krävas.

Jag har bott här på Sagoslingan sedan starten 2017 och trivs väldigt bra i området och föreningen. Jag ser med glädje på den gemenskap som hela tiden växer hos oss som bor här.

Valberedning

Birgitta Åström (11-1101)

Pia Stenström (15-1102)