Styrelsen

I ordning från vänster: Muhammad Riaz, Patric Näsström, Annelie Andersson, Jakob Forsell, David Englund, Anders Alterström och Mattias Winbladh.

Patric Näsström 47 år, ordförande/ledamot

Bor på Sagoslingan 9 tillsammans med mina två barn på 17 respektive 20 år som jag har hos mig varannan vecka. Utbildad socionom och arbetar som enhetschef inom kommunal socialtjänst med budget och personalansvar.

Viktiga frågor är ekonomi, kommunikation och delaktighet med föreningens medlemmar. På fritiden springer jag gärna i skogen runt knuten på vår fina förening. Vintertid är det långfärdsskidor och Vasaloppet som gäller.

Jakob Forsell 24 år, ledamot

Jag bor på Sagoslingan 15 och arbetar som betongarbetare på NCC där är jag även lagbas. Mina tidigare erfarenheter inom föreningslivet är via ett ungdomsförbund där jag satt som ledamot i 2 år. Under föregående styrelseår hade jag rollen som suppleant.

Jag är en person som är ärlig, rak och tydlig men vill alltid ha ett gott leende på läpparna.

Muhammad Riaz 28 år, ledamot

Jag bor på Sagoslingan 15 med min fästmö sedan 2020-08-31. Jag studerade IT på gymnasiet men fattade snabbt intresse för försäljning och specifikt fastighetsaffärer. Det resulterade i att jag sökte mig till fastighetsmäklarutbildningen, dock så studerade jag först handelsrätt på Uppsala universitet och statsvetenskap på Södertörns högskola. Under tiden jag studerade till fastighetsmäklare sökte jag en tjänst på bank som privatrådgivare och började istället jobba på bank.

Jag har alltid haft ett sinne för affärer och ekonomi, tyckt att det är kul med siffror helt enkelt. Efter en kort tid valde jag att söka mig vidare inom banken som företagsrådgivare.

Tiden som företagsrådgivare gav mig gedigen kunskap kring företagsekonomi och affärsutveckling. Jag var även kontaktperson för enstaka bostadsrättsföreningar. 

Idag jobbar jag som inköpare på Sports car center där jag köper in bilar på koncernnivå till samtliga europeiska anläggningar, analyserar lager, vinstmarginaler och lagervärde samtidigt som jag är förbindelsen mellan företagets svenska och finska verksamhet.

Jag tror att min tidigare bakgrund och viljan att ta in ny kunskap kommer bidra till föreningens utveckling.

Mattias Winbladh 41, ledamot

Jag är 41 år och bor tillsammans med min fru Emma och vår dotter Juni på Sagoslingan 9. Vi

flyttade hit från Årsta i september 2018 och vi trivs bra i området och i föreningen.

Jag har tidigare arbetat som elektriker i närmare 20 år och under den tiden även drivit företag

tillsammans med en dåvarande kollega. Sedan februari 2019 arbetar jag som anställd installationssamordnare på ett byggföretag här i Stockholm.

Tidigare har jag haft styrelseuppdrag i det nämnda egna företaget, men också i en bostadsrättsförening, då som suppleant.

I den mån jag får lediga stunder över så ägnar jag dem gärna åt till exempel fotografering, camping, vandring eller nu senast språkstudier.

Jag tror att jag kan bidra till styrelsens arbete bland annat med de kunskaper jag tillägnat mig under yrkeslivet.

David Englund 30 år, ledamot

Jag och min sambo Felicia flyttade i maj 2022 in på Sagoslingan 13 med en liten tjej som väntas komma nu i Juli!

Vi har tidigare bott i en hyresrätt så det här känns väldigt spännande att få komma till en köpt bostad för första gången.

Jag jobbar inom butik som säljledare, ska dock snart byta tjänst till säljchef då jag precis blivit klar med min utbildning. Det jag gör i min tjänst nu är att förutom ha det yttersta ansvaret för försäljningen av den största delen av butiken, så är det även jag som ser till information från huvudkontoret når butiken.

Med det sagt så är det första gången som jag sitter med i styrelsen i för en bostadsrättsförening och jag ser mycket fram emot uppgiften. Det som jag tror att jag kan bidra med förutom ett glatt humör är ett lugnt och logiskt tänkande där jag gärna lägger ned tid och energi för att det ska bli så bra som möjligt.

Annelie Andersson 39 år, suppleant

Arbetar i nuläget som undersköterska, känns viktigt att hjälpa och stötta människor i sina liv både genom lycka och tuffa perioder. Jag bor på Sagoslingan 13 och har några års erfarenheter inom logistikbranschen med bokningar från både privatpersoner som stora företag, försändelser med bud och flyg. Jag har ombildat en fastighet i Huddinge med två andra drivande personer. Startat en Brf från grunden och har fått lära mig mycket under vägens gång i stort som smått och jag var verksam i föreningen i 8 år.

Mitt mål är att kunna bidra med en fortsatt bra förvaltning och behålla trivsamheten i föreningen. Arbeta för att våra bostäder ska vara attraktiva på bostadsmarknaden, man ska vilja bo här men framförallt bo kvar här såklart.

Anders Alterström 57 år, suppleant

Jag flyttade in i föreningen i april 2018. Jag är uppvuxen i Huddinge tillsammans 3 syskon och just nu så är jag ensamstående. Jag är i grunden målare men har jobbat mycket med att sälja bland annat färg. Idag jobbar jag i Huddinge på en grossistfirma inom bilplåt. Om ni ser någon klippa gräset på föreningen gemensamhetsytor så är det säkerligen mig ni ser.

Jag hoppas jag kan tillföra en del nya idéer samt var behjälplig i allmänhet för föreningen bästa.

Valberedning

Birgitta Åström (11-1101)

Susanne Kroopp (15-1003)