Styrelsen

Mattias Winbladh, ordförande

Jag bor tillsammans med min fru och dotter på Sagoslingan 9. Vi flyttade hit från Årsta i september 2018 och vi trivs bra i området och i föreningen.

Jag har tidigare arbetat som elektriker i närmare 20 år och under den tiden även drivit företag tillsammans med en dåvarande kollega. Sedan februari 2019 arbetar jag som anställd installationssamordnare på ett byggföretag här i Stockholm.

Tidigare har jag haft styrelseuppdrag i det nämnda egna företaget, men också i en bostadsrättsförening, då som suppleant.

I den mån jag får lediga stunder över så ägnar jag dem gärna åt till exempel fotografering, camping, vandring eller nu senast språkstudier.

Jag tror att jag kan bidra till styrelsens arbete bland annat med de kunskaper jag tillägnat mig under yrkeslivet.

David Englund, ledamot

Jag och min sambo Felicia flyttade i maj 2022 in på Sagoslingan 13 med en liten tjej som väntas komma nu i Juli!

Vi har tidigare bott i en hyresrätt så det här känns väldigt spännande att få komma till en köpt bostad för första gången.

Jag jobbar inom butik som säljledare, ska dock snart byta tjänst till säljchef då jag precis blivit klar med min utbildning. Det jag gör i min tjänst nu är att förutom ha det yttersta ansvaret för försäljningen av den största delen av butiken, så är det även jag som ser till information från huvudkontoret når butiken.

Med det sagt så är det första gången som jag sitter med i styrelsen i för en bostadsrättsförening och jag ser mycket fram emot uppgiften. Det som jag tror att jag kan bidra med förutom ett glatt humör är ett lugnt och logiskt tänkande där jag gärna lägger ned tid och energi för att det ska bli så bra som möjligt.

Mats Wålegård, ledamot

Jag heter Mats och har bott här på sagoslingan sedan jan 2018 tillsammans med min sambo Karin och våra två barn Lukas och Oliver.

Jag jobbar som möbelsnickare eller finsnickare, det är samma yrke fast med olika benämningar. Utbildade mig mellan åren 2006-2010 därefter så startade jag eget och har sedan 2010 försökt att livnära mig på detta yrke. Intresse och gener kommer förmodligen från min morfar som var möbelsnickare på Öland, och från min morfars farfar som också han var möbelsnickare på Öland och i USA.

När jag inte snickrar så är fritiden fylld med fotboll för en av sönerna, sen försöker vi så gott vi kan att vara på landet som ligger i Enköping.

Naturen är där jag trivs bäst, gärna med en kamera i handen och en fika 😊

Jag kommer att bidra med det jag kan i styrelsen. Mina styrkor är min envishet, tålamod samt mitt hantverkskunnande.

Väl mött där ute.

Stefan Avember, ledamot

Victoria Valera Gustafsson, ledamot

Sonja Eriksson, suppleant

Pia Stenström, suppleant

Valberedning

Eva Selerud

Fredrika Karlsson